Werk Ohne Autor

Regie: Paul Tesselaar
Land/Jaar: Nederland, 2019.

Tijdens de Uitmarkt van Schagen wordt door De Luxe om 14.05 uur in het Scagon Theater de korte film Get Dog (16 minuten), vertoond van Paul Tesselaar, jonge filmmaker uit Schagen. De film, opgenomen in een bekende woonbuurt van Schagen, gaat over twee buren die niet goed met elkaar kunnen opschieten. Ze krijgen onverwachts samen de verantwoordelijkheid voor een hondje als de bazin van het dier afwezig is. Als het hondje wegloopt gaan ze hem samen zoeken. Aanvankelijk verloopt het contact erg stroef, maar de zoektocht brengt ze uiteindelijk nader tot elkaar.

Medewerkers van De Luxe staan tijdens de Uitmarkt met een kraam op het Cultuurplein en geven graag informatie over het filmprogramma van De Luxe. Tevens liggen er filmboekjes en flyers van De Luxe voor belangstellenden.

Een vrijkaartje winnen voor een film naar keuze?
Bezoekers van de Uitmarkt kunnen een vrijkaartje winnen voor een film uit het programma van september of oktober van De Luxe. In de kraam staat een doos met enveloppen. Kijk of je geluk hebt, in 5 enveloppen zit een vrijkaartje voor een film naar keuze!

<< Ga terug naar het programma